Challenge 16 – 22 november

Hallo leuke dame,

Ben jij wel klaar voor een kleine uitdaging? Mooi! Want dit is jouw challenge voor deze week Wat het is, die challenge? Heel simpel: ik daag je uit om een week lang een nieuwe gewoonte te testen. Een gewoonte die jou helpt om fitter te zijn. Fysiek of mentaal. Of allebei.

Doe je mee met de challenge, dan doe je deze gewoonte een hele week lang. Van maandag tot en met zondag. Het mooie is dat je daarmee jezelf én de gewoonte de kans geeft om aan elkaar te wennen. Zodat je op zondag óf niet meer zonder wilt, of dolblij bent dat er maandag weer een nieuwe challenge op je staat te wachten.

Laat je elke week verrassen en maak vooral plezier! Geniet van het proberen van nieuwe dingen, speel met het effect er van en blijf vooral die dingen doen die jou energie opleveren.

Deze week (van 16 t/m 22 november) nodig ik je uit om (ruim) een uur voordat je ‘s avonds je bed in duikt, al je schermen aan de kant te doen.

Nu de dagen korter worden, ontstaat ongetwijfeld ook bij jou de behoefte om wat meer in je schulp te kruipen. En de verleiding is groot om je avond te vullen al scrollend door je telefoon, Netflix op de achtergrond… Ik daag je uit om het deze week anders te doen: om een uur voordat jij je bed in duikt alle schermen aan de kant te leggen.

En gebruik die tijd om lekker aan jezelf te besteden: ga schrijven, een boek lezen, yoga/workout doen of lekker in bad.

Sluit rustig je dag af. Sta even stil bij jezelf. En ga vervolgens heerlijk slapen!